FISIOTERÀPIA

FISIOTERÀPIA

L'objectiu de la fisioteràpia és preservar, restablir i augmentar el nivell de salut de les persones per tal de millorar les condicions de vida. En Spaiverd treballem per trobar resposta als teus dolors d'esquena, problemes musculars i esquelètics, que et permeti portar una vida plena en els seus àmbits professional, social i esportiu.

Disposaràs de sessions individualitzades, realitzades per un fisioterapeuta col·legiat, d'una hora de durada en un ambient on s'ha cuidat al màxim cada detall: comoditat a la cabina, silenci, temperatura ambient, actitud respectuosa i propera per part del terapeuta, la qualitat del producte que s'utilitza ... Sessions en què primarà el teu benestar i la màxima atenció per part de l'equip.

TRACTAMENTS A DOMICILI: Si no pots acudir al nostre centre, nosaltres anem on tu estiguis.
Sessió de fisioteràpia 45€

DRENATGE LIMFÀTIC

Aquest massatge és molt beneficiós per a la circulació limfàtica i venosa. Afavoreix i activa el reg sanguini i limfàtic ajudant a l'eliminació de toxines i l'intercanvi de gasos i nutrients. Resulta ideal per a persones sanes que pateixen pesadesa de cames i / o retenció de líquids. Les maniobres en aquest massatge són lentes, superficials i a un ritme constant.

Drenatge linfàtic 45€
Català