Làser de Diode

QUÈ ÉS I COM FUNCIONA
La depilació làser Flash Xpress, al contrari que les tècniques de depilació tradicionals, és un mètode que no només suprimeix el creixement del borrissol, sinó que a més millora la textura de la pell i li aporta una suavitat addicional, evitant les molestes complicacions d'aquests procediments clàssics, com la inflamació, la foliculitis i l'enquistament dels fol·licles.

A SPAIVERD t'oferim un tractament de depilació amb làser de díode d'alta potència que t'ajudarà a oblidar-te del pèl en menys temps i amb menys sessions.

El làser aplicat a la depilació té múltiples avantatges:

• Rapidesa. Actualment és possible, tractar grans zones del cos en molt menys temps i les sessions són més curtes.
• Seguretat. El làser elimina el pèl de forma permanent sense danyar les zones adjacents al fol·licle pilós, per això redueix els efectes no desitjats i resulta menys dolorós.
• Efectivitat. La llum del làser té més penetració que la d'altres sistemes i és més concentrada i efectiva. Per aquesta raó, actua sobre els fol·licles que es troben en un nivell més profund de la pell i aconsegueix atrofiarlos en menys sessions fent que, a la llarga, el tractament resulti més econòmic.

AVANTATGES DE LA DEPILACIÓ FLASH X-PRESS

SEGURA
La tecnologia que fem servir disposa de l'autorització de les autoritats de la UE. PER TOT TIPUS DE PELL
El nostre equip FLASH XPRESS ens permet tractar de manera eficaç i segura tot tipus de pells, incloent les de raça negra.
INOFENSIVA
L'energia del làser arriba de manera eficaç al fol·licle capil·lar, en lloc de ser absorbida per la melanina de la pell.
PERMANENT
Oferim una depilació progressiva i definitiva del pèl no desitjat.
RÀPIDA
El nostre equip de làser de díode d'alta potència Flash Xpress i el seu sistema de rastreig aconsegueix que la durada de cada sessió sigui fins a 5 vegades més curta. A més, actua en la nostra hemoglobina resultant molt eficaç amb el cabell hormonal.
TOTALMENT INDOLORA
Els nostre equip evita la sensació de cremor, de manera que el procediment resulta totalment indolor.
PERSONALITZADA
La selecció dels paràmetres permet que l'especialista adeqüi de manera personalitzada el tractament de depilació làser a cada pacient.
Català