MASSATGES I REFLEXOLOGIA

Massatges

Massatges
- MASAJE TONIFICANTE

Es tracta d'un massatge per enfortir els músculs i que tornin a tenir la seva capacitat de contracció. Es realitza amb maniobres enèrgiques, superficials i amb un ritme inconstant durant un curt període de temps. Resulta ideal per als entrenaments esportius i per a tot aquell que necessiti enfortir la seva musculatura.

45€ por sesión

- MASSATGE DESCONTRACTURANT

Utilitzarem aquest tipus de massatge en el cas de que ens trobem amb músculs tensos, dolorosos i contracturats després d'esforços físics severs, bé sigui per feina, exercici físic o estrès. Les maniobres que es fan servir en aquest cas són de velocitat mitjana-lenta amb una profunditat màxima tolerada pel pacient, i a un ritme constant.

45€ por sessió

- MASSATGE ESPORTIU

Hi ha diferents tipus de massatge esportiu depenent del moment i la necessitat de l'esportista. Es realitzen sessions per relaxar, tonificar o recuperar els músculs, així com per enfortir-los i prevenir possibles lesions, nodrir-los i oxigenar-los per un major rendiment físic.

45€ por sessió

- MASSATGE RELAXANT

La seva acció és calmant i descongestionant. Aquest massatge està indicat per a aquells que pateixen estrès, alteracions de la son, ansietat, esgotament físic, etc ... S'aplica mitjançant maniobres de ritme constant, amb un profunditat superficial i un ritme lent.

45€ por sessió

- MASSATGE AMB ESPELMES

Es tracta d'un nou tipus de massatge relaxant que es realitza amb unes espelmes de massatge fabricades amb olis vegetals i olis essencials de primera qualitat, perquè el massatge sigui el més beneficiós possible. Durant la sessió es pot escollir entre el "Massatge Gourmet amb essència de xampany i maduixes" i el "Massatge Glamour amb oli d'argan i pols d'or". Al encendre l'espelma es va fonent i desprèn una agradable aroma. L'oli que s'obté estarà a temperatura corporal, de manera que al aplicar-lo obtindrem una agradable sensació. En aquest massatge s'ajunta l'aroma i la calidesa de les espelmes amb la hidratació i sedositat de l'oli i el plaer de desconnectar del dia a dia.

50€ por sessió

- BOK BU

Tècnica de massatge abdominal coreà que consisteix en aplicar diferents tipus de pressió, amb la intenció de desbloquejar la zona a 3 nivells:
Físic: En aquesta zona trobem gran part del sistema digestiu, abdominal i urinari.
Energètic: L'abdomen és considerat com el principal centre energètic del cos.
Emocional: Molts bloquejos emocionals es reflecteixen en l'àrea abdominal.

Amb aquesta tècnica podem ajudar a tractar trastorns digestius, (restrenyiment, gasos, males digestions) drenar toxines i excés de líquids, (complement ideal a la pèrdua de pes) problemes relacionats amb el sistema reproductor, (com la síndrome premenstrual) cansament, estrès o problemes emocionals.

35€ por sessió

REFLEXOLOGIA

Reflexologia
És un tècnica terapèutica basada en l'estimulació de punts sobre els peus, anomenats zones de reflex. Suposa l'aplicació d'un massatge manual que efectua pressió a les àrees reflexes dels peus per produir efectes específics en altres parts del cos.

Es tracta d'una teràpia que ens pot ajudar tant a prevenir diferents malalties com per aconseguir un equilibri físic i mental.

ReflexologIa podal 35€
Català